فین‌تک یا فناوری مالی به معنای کاربرد نوآورانه فناوری در ارائه خدمات مالی است. فین‌تک اقتباس شده از عبارت انگلیسیFinancial technology  به معنای صنعت مالی است و به کمپانی‌هایی اشاره دارد که با کاربرد تکنولوژی تلاش می‌کنند خدمات مالی را کارآمد کنند. فین تک در حال حاضر انواع فعالیت‌های مالی مانند انتقال پول، تخصیص چک ، درخواست اعتبار یا مدیریت سرمایه گذاری ها را بدون کمک هیچ شخص دیگری، توصیف می‌کند.در حال حاضر ایران جایگاه ۸۳ فین‌تک دنیا را به خود اختصاص داده‌‌ و جز کشورهایی به حساب می‌آید که به تازگی به فهرست این گزارش پیوسته‌‌‌ است. بنا بر گزارش تجارت نیوز، در بین ۱۹ کشور منطقه خاورمیانه و آفریقا، ایران در رتبه ۱۸ است. آخرین رتبه این دسته بندی را اتیوپی نیز گرفته‌‌ است. در بخش دیگری از این گزارش که به تنهایی به منطقه خاورمیانه پرداخته‌‌ است، تهران در بین ۱۰ شهر در رتبه هفتم بعد از شهرهایی چون دبی، ریاض، ابوظبی، جده و… قرار گرفته‌‌ است. به نظر می‌رسد که توسعه فناوری‌های مالی می‌تواند به جوامع برای تسهیل در دسترسی خدمات مالی، کمک فراوانی کند. کشورها، به ویژه جوامع در حال توسعه، برای راحتی شهروندان خود باید اقدامات بیشتری در جهت توسعه فین‌تک‌ها و هموار کردن مسیر استارتاپ‌های فین‌تکی انجام دهند.با توجه به محوریت اصلی منابع انسانی درصنعت فین تک، در مقایسه با سایر گروههای و صنایع، این حوزه پتانسیل بسیار بالایی در زمینه اشتغالزایی دارد. چرا که پیاده سازی یک سیستم یا یک نرم افزار در این حوزه مستلزم استخدام طیف وسیعی از متخصصین در زمینه های مختلف دارد که مهمترین آنها عبارتند از : مدیر مالی ، مدیر حسابداری، توسعه دهنده بلاک چین، تحلیل گر داده، مدیر محصول، توسعه دهنده نرم افزار، مهندس شبکه و امنیت، توسعه دهنده رابط کاربری و … نام برد.دومین مزیت بزرگ صنعت فین تک، عدم نیاز به سرمایه گذاری کلان جهت راه اندازی یک کسب و کار است و گاها حتی فرد به تنهایی میتواند با هزینه ای محدود اقدام به سرمایه گذاری و راه اندازی یک کسب و کار نماید. از این رو بسیاری از استارتاپ ها و سرمایه گذاران تمایل بالایی به سرمایه گذاری و کار در این حوزه دارند.

دوره مقدماتی

مبانی بازارهای مالی و آشنایی با محیط بازارهای جهانی، مبانی استراتژی در بازارهای مالی



دوره متوسطه

مبانی معاملات آتی و تحلیل بازار های مالی، اصول اولیه برنامه نویسی در فین تک



دوره پیشرفته

مبانی معاملات آتی و پیاده سازی آنها در پایتون، مفاهیم مدیریت ریسک و سرمایه و تست استراتژی، مصورسازی داده ها



آنچه در این دوره می آموزید

مبانی بازارهای مالی و آشنایی با محیط بازارهای جهانی، مبانی استراتژی در بازارهای مالی و اصول اولیه برنامه نویسی در فین تک

مبانی معاملات آتی، مبانی تحلیل بازار های مالی وپیاده سازی آنها در پایتون، مفاهیم مدیریت ریسک و سرمایه و تست استراتژی

مصورسازی داده ها

توضیحات بیشتر در رابطه با دوره در کانال یوتیوب ما

چشم انداز امور مالی با سرعت بی سابقه ای در حال تحول است که توسط پیشرفت های تکنولوژیکی، تغییر رفتار مصرف کنندگان و تغییرات اقتصادی جهانی هدایت می شود. همانطور که منتظر سال 2025 و پس از آن هستیم، چندین روند کلیدی قرار است صنعت مالی را تغییر دهند و عصر جدیدی از نوآوری و فرصت را آغاز کنند.

تحول دیجیتال همچنان یک نیروی محرکه در بخش مالی است و فین تک (فناوری مالی) در راس آن قرار دارد. در سال 2025، می‌توان انتظار پذیرش سریع خدمات بانکداری دیجیتال، پرداخت‌های موبایلی و فناوری بلاک چین را داشت. شرکت‌های فین‌تک از هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشینی برای بهبود تجربیات مشتری، خودکارسازی فرآیندها و بهبود قابلیت‌های تصمیم‌گیری استفاده می‌کنند.

ظهور ارزهای دیجیتال، به رهبری بیت کوین و اتریوم، انقلابی را در نحوه درک و استفاده ما از پول ایجاد کرده است. تا سال 2025، انتظار می‌رود که ارزهای رمزنگاری شده بیشتر در سیستم‌های مالی اصلی ادغام شوند، که این امر با پذیرش نهادهای نظارتی هدایت می‌شود. پلتفرم‌های مالی غیرمتمرکز (DeFi) که از فناوری بلاک چین برای ارائه خدمات مالی بدون واسطه استفاده می‌کنند، در حال افزایش هستند.

این پلتفرم‌ها فعالیت‌هایی مانند وام‌دهی، استقراض، و تجارت دارایی‌های دیجیتال را امکان‌پذیر می‌سازند، و نوید بخش‌بندی مالی بیشتر و موانع کمتری برای ورود افراد در سراسر جهان را می‌دهند. با این حال، چارچوب‌های نظارتی پیرامون ارزهای دیجیتال و DeFi به تکامل خود ادامه می‌دهند و نوآوری را با حمایت از سرمایه‌گذار و ثبات سیستمی متعادل می‌کنند.

جهانی شدن با افزایش تقاضا برای یافتن راه حل های پرداخت بین مرزی کارآمد، صنعت مالی را تغییر می دهد. در سال 2025، پیشرفت‌ها در فناوری بلاک چین و ارزهای دیجیتال انقلابی در تراکنش‌های بین‌المللی ایجاد می‌کند و هزینه‌ها و زمان تراکنش‌ها را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

بانک‌های مرکزی و موسسات مالی در حال بررسی پتانسیل ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) برای تسهیل پرداخت‌های بین‌مرزی یکپارچه و بهبود نقل و انتقال مالی در سطح جهانی هستند. تکامل زیرساخت‌های پرداخت فرامرزی نقش اساسی در حمایت از تجارت بین‌المللی، توسعه اقتصادی و یکپارچگی مالی خواهد داشت.

تهران، شهرآرا، خیابان پاتریس لومومبا، کوچه نگین، پلاک ۳

 تلفن :  66481061-66566428
09121997115

تهران، خیابان ملاصدرا، نرسیده به بزرگراه چمران، پلاک 229